Montse Muñoz i Francisco Javier Madrigal, campions de la Lliga Catalana Aire Lliure de tir amb arc

Els dos arquers del club rubinenc han assolit la 1a posició en arc compost en la categoria de sénior de dona i sénior d'home

Tir amb arc
Tir amb arc | MercadoLibre
Redacció
02 de maig del 2019
La Lliga Catalana Aire Lliure de la Federació Catalana de Tir amb Arc (FCTA) ha arribat a la seva fi. La 4a tirada, celebrada aquest dissabte a Puigverd de Lleida i Constantí, va comptar amb la participació de set arquers de Rubí: Gerardo García, que competia en arc long bow; Montse Muñoz, Francisco Javier Madrigal y José Pérez, en arc compost; i Andreu Ramírez i Hernán de las Heras, en arc recorbat.

Montser Muñoz (625 punts) i Francisco Javier Madrigal (628 punts) s'han proclamat campions de la lliga assolint la 1a posició en arc compost en la categoria de sénior de dona i sénior d'home, respectivament, mentre que en aquesta mateixa categoria José Pérez ha quedat en 3a posició (603 punts).

Pel que fa a l'arc long bow, Gerardo García ha aconseguit la 2a posició com a veterà home (222 punts), i Andreu Ramírez (442 punts) i Hernán de la Heras (320 punts) la 6a i 10a en arc recorbat en categoria sènior home, respectivament.