La Colla de Geganters dona el tret de sortida a la nova temporada

La XII Fira del Món Geganter de Castellterçol ha estat la primera sortida de la temporada

La Colla Gegantera de Rubí
La Colla Gegantera de Rubí | Cedida
Redacció
02 de maig del 2019
La Colla Gegantera de Rubí va iniciar la temporada 2019 coincidint amb la Diada de Sant Jordi. L'entitat, com cada any, va instal·lar una parada a la Plaça Pearson amb la qual van acabar la jornada havent venut totes les roses que tenien.

Les sortides de la temporada, però, no han començat fins aquest cap de setmana. La colla de Rubí ha participat en la tradicional Fira del Món Geganter de Castellterçol, que enguany ha celebrat la seva 12a edició. Durant aquesta trobada, colles d'arreu del territori han dut a terme una exhibició d'allò que suposa el món geganter mostrant els balls tradicionals, el seu bestiari i, inclús, artesans que ensenyaven l'elaboració dels personatges. 

Un dels moments més especials de la trobada ha estat l'espectale Som d'on venim, una representació que mostrar a través de música, teatre i dansa la seva història i les tradicions que es porten a terme anualment a la vila. Es tracta d'una mostra que es fa cada any en un municipi diferent i que enguany ha tingut lloc a Castellterçol amb motiu dels 65 anys de l'estrena dels seus gegants i nans i dels 25 anys de la formalització de la colla gegantera al municipi.

A banda d'aquesta trobada, la colla rubinenca també ha participat, aquest dimecres, a la XXXII Trobada de gegantes organitzada per la colla de Geganters del barri de Sant Josep, a l'Hospitalet de Llobregat. 

Pròximament, l'entitat visitarà La Llacuna, l'11 de maig, per celebrar els 25 anys de la colla d'aquesta localitat, i el dia 19 de maig participarà a la Trobada de Gegants de Festa Major del barri barceloní del Guinardó