Últim dia per fer preguntes als candidats i candidates a l'alcaldia de Rubí

Secció d'entrevistes de les eleccions municipals, on els lectors de RubiTV.cat exposen els seus dubtes als alcaldables

Els candidats i candidates a l'alcaldia de Rubí
Els candidats i candidates a l'alcaldia de Rubí | RubiTV.cat
Redacció
05 de maig del 2019
RubiTV.cat enceta una nova secció d’entrevistes, amb preguntes a tots els candidats i candidates a l'alcaldia de Rubí. La proposta es configurarà a partir de les preguntes dels lectors del diari.

La metodologia es molt senzilla. Escriviu la pregunta al mòdul de comentaris d’aquesta notícia i a qui va adreçada: candidat i partit (inicials). Cada pregunta haurà d’anar dirigida a un candidat en concret i no s'acceptaran propostes de preguntes a més d'un candidat al mateix temps. Si voleu, la podeu signar.

També es poden fer a través del Facebook de RubiTV.cat, en un tuit citant @rubitv_cat o enviant un correu electrònic a rubitv@rubitv.cat, o bé a través del whatsapp de RubiTV.cat (649.01.58.89), seguint la mateixa metodologia: indicant el nom del candidat i el partit a qui va adreçada la pregunta.

RubiTV.cat elaborarà els qüestionaris que inclouran -modificades i aplegades si s'escau- les preguntes proposades. No s'acceptaran preguntes que incloguin insults i falsedats manifestes. Per altra banda, les entrevistes estaran subjectes a l'acceptació dels candidats mentre que en tots els casos es poden completar amb algunes preguntes de la redacció.

Les respostes es publicaran en format entrevista durant els dies de la campanya electoral. El termini per fer preguntes es tancarà el diumenge 5 de maig a les 12 de la nit.

Els candidats a l'alcaldia de Rubí

PSC: Ana Maria Martínez
ERC: Xavier Corbera
Cs: Roberto Martín
AUP: Betlem Cañizar
En Comú Podem: Ànnia Garcia
Junts per Rubí: Jaume Buscallà
PP: Juan José Giner
Veïns per Rubí: Toni Garcia
Rubí Republicana: Lluís Roset
Vox: Vanessa Garrido