Tot a punt per a la 4a edició del festival «Addictes al microteatre»

Les representacions es podran veure l'11 i 12 de maig a l'Espai Jove Torre Bassas

Representants de les comanyies teatrals han presentat la 4a edició del festival
Representants de les comanyies teatrals han presentat la 4a edició del festival | RUBITV
Redacció
06 de maig del 2019
La 4a edició del festival Addictes al microteatre, impulsat per Rubí Jove i els grups de teatre juvenils de la ciutat, tindrà lloc els dies 11 i 12 de maig, a les 18.30 i les 20 h, a l'Espai Jove Torre Bassas. La proposta arriba enguany sota el títol Amor, ja que totes les obres s'inspiren en aquesta temàtica, i compta amb les representacions de vuit companyies teatrals: sis rubinenques, una de Sabadell (Parapapà) i una de Barcelona (Escola Memory). Aquestes dues companyies de fora de la ciutat han estat seleccionades fruit d'una convocatòria feta a través de les xarxes socials. 

El primer dia es podran veure els muntatges Clic, de Fora del paper; Això no és una peça breu de teatre (sobre l'amor i la justícia), de Fata Morgana; Lo que nunca te dije, de Microexplicarte; i Almas en espera, de l'Escola Memory. I el segon dia, diumenge, es representarà Call me Burroughts, de Tiamat Teatre; Infecatdos, d'Ojo Peligro; Lo que debí decirte en nuestra primera cita, d'Escena 13; i Obrint portes, de Parapapà.

En aquesta edició, la proposta manté el format habitual de representacions simultànies a diferents espais de la Torre Bassas, pels quals circula el públic dividit en petits grups. L'entrada per a assistir a les representacions és gratuïta, però cal fer la reserva de manera anticipada a través del web de l'espai juvenil,  ja que l'aforament és limitat.