La 5a edició de la cursa solidària del Col·legi Balmes tindrà lloc el 19 de maig

Els diners que es recaptin amb aquesta activitat es lliuraran íntegrament a l'Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu

D’esquerra a dreta: César Obea, Ana María Martínez i Rosa Maria Solvas
D’esquerra a dreta: César Obea, Ana María Martínez i Rosa Maria Solvas | Localpres
Redacció
07 de maig del 2019
El Col·legi Balmes i l'AMPA del centre organitza, un any més, la cursa solidària Camina, corre i balla contra el càncer infantil, que enguany arriba a la 5a edició. L’activitat se celebrarà el pròxim diumenge, 19 de maig, a les pistes d’atletisme de Can Rosés i els diners que es recaptin es destinaran a l’Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu.

A la primera edició de la cursa es van recaptar 2.200 euros, una xifra que ha anat augmentant en les edicions posteriors: 3.000 euros a la 2a, 4.000 euros fa dos anys i 5.000 euros l'any passat. De fet, César Obea, organitzador i membre de l'AMPA, ha explicat que la cursa solidària és una activitat que ja forma part de la ciutat i que "arribem al 5è any amb moltes inscripcions i augmentant cada dia la participació de la gent. Esperem que sigui una festa de família, solidaritat i valors". 

Amb el pas de les edicions l'activitat ha anat sumant novetats, i aquest any, a banda de la cursa amb què va començar aquest projecte i de la masterclass de zumba que es va incorporar l’any passat, s’afegeix la possibilitat de fer el recorregut caminant.

L’activitat Camina, corre i balla contra el càncer infantil arrencarà a les 9.30 h amb un recorregut de 5 quilòmetres pels adults. Més tard, cap a les 10.45 h tindrà lloc una masterclass de zumba i a les 12 h s'iniciaran les curses infantils. La jornada finalitzarà a les 13.30 h amb una fideuada. 

Les inscripcions ja es poden fer a cursasolidariabalmes@gmail.com o mitjançant l'instagram del centre educatiu. El cost de les activitats és de 10 euros per als adults i gratuïtes per als infants, i de 4 euros per participar en la masterclass de zumba i al dinar. 

Paral·lelament, l’organització ha dissenyat unes samarretes per participar en la cursa o a la classe de zumba i  també posa a disposició de la ciutadania un dorsal solidari, pensat per aquelles persones que volen col·laborar amb aquesta iniciativa però que, en canvi, no volen córrer o ballar.