Les preinscripcions per a l'Escola Municipal de Música s'obren demà, 14 de maig

A partir d’aquest dimarts, ja es pot consultar l’oferta de places vacants als diferents ensenyaments que ofereix el centre

Alumnat de l’Escola Municipal de Música a la celebració del Dia de la Música
Alumnat de l’Escola Municipal de Música a la celebració del Dia de la Música | Localpres
Redacció
13 de maig del 2019
Les preinscripcions per a l'Escola Municipal de Música Pere Burés s'obriran el pròxim dimarts, 14 de maig, per a totes les persones interessades en cursar estudis en aquesta escola i també es podrà consultar al web municipal l'oferta de places vacants, que supera les 550.

Les sol·licituds s'han de presentar al mateix centre, ubicat a l'Escardívol, del 14 al 23 de maig. L'horari és de dilluns a dijous de 10.00 h a 12.00 h i de 17.00 h a 19.00 h, i divendres de 10.00 h a 12.00 h.

La llista d'admesos es farà pública el 27 de maig i, en cas que la demanda superi l’oferta, se celebrarà un sorteig per a l’ordenació de les sol·licituds el 3 de juny. La llista definitiva es publicarà el 12 de juny i del 18 al 27 de juny s’obrirà el període de matriculació.

El full de preinscripció es pot descarregar al web municipal, on també es pot trobar detallada la documentació necessària per realitzar aquest tràmit, així com els horaris provisionals per al curs 2019-2020.

Aquest curs vinent serà el primer en què s’aplicaran de manera íntegra els nous preus de l’Escola Municipal de Música Pere Burés, que comporten una baixada generalitzada en els ensenyaments formals, amb l'objectiu de fer de l'escola un servei públic més inclusiu i accessible.