Anna Tamayo reflexiona sobre la bellesa efímera a l'exposició «La memòria de les flors extraviades»

La mostra es podrà visitar fins al 28 de juliol a la Sala de Tines del Celler

Anna Tamayo, en la inauguració de la seva exposició
Anna Tamayo, en la inauguració de la seva exposició | Cedida
Redacció
07 de maig del 2019
El Celler acull l'exposició La memòria de les flors extraviades de la pintora rubinenca Anna Tamayo, una mostra que reinterpreta l’estètica clàssica dels elements florals i les natures mortes, i aprofundeix en la recerca artística de l’autora al voltant del concepte de bellesa efímera.

Apuesta exposició està integrada per una quarantena de quadres, dos dels quals de gran format. Totes les obres estan treballades amb tècnica mixta (oli, acrílic, encàustica, cera i vernís), i presenten a les flors des d'un punt de vista convencional i descontextualitzat. L'autora ha disposat els quadres a l'eix central de la Sala de Tines del Celler, acompanyades de flors naturals cedides per la Font del Ferro per a la inauguració, i lligats amb uns fils que transcendeixen els límits físics de la pintura, que simbolitzen el lligam amb la terra i l'entorn.

Tamayo torna a exposar a aquesta sala dos anys després de l’èxit de RrubibaRroc (Rubí Barroc), un ambiciós projecte pictòric amb el qual l’artista aspirava a revelar la bellesa amagada de Rubí. L'artista ha adreçat unes paraules d'agraïment a totes les persones que han fet possible aquesta exposició i en especial a tot el públic per la seva presència.

La memòria de les flors extraviades es podrà visitar al Celler fins al 28 de juliol, els divendres de 18.00 h a 21.00 h, els dissabtes de 12.00 h a 14.00 h del migdia i de 18.00 h a 21.00 h i els diumenges d’11.00 h a 14.00 h del matí. L’accés a la mostra és gratuït.