La Pegatina, Els Pets, Doctor Prats, Buhos, Joan Dausà i Oques Grasses, al Petits Camaleons

Completen la programació Gertrudis, Lildami, Miqui Puig & Acp, Xiula, The Penguins, Sense Sal o Pepet i Marieta

Darrera edició del Petits Camaleons
Darrera edició del Petits Camaleons | Artur Gavaldà
Redacció
11 de maig del 2019
La Pegatina, Els Pets, Doctor Prats, Buhos, Joan Dausà i Oques Grasses encapçalaran la 8a edició del festival Petits Camaleons, que arriba un any més sota la direcció artística d’Albert Puig. Aquest any, la cita arrencarà divendres 4 d’octubre, a les 21.00 hores al Teatre-Auditori de Sant Cugat, on Els Pets faran el concert inaugural, destinat al públic adult on nens i nenes també hi són benvinguts.
 
El dissabte 5 d’octubre pujaran als escenaris del festival: Els Pets, Joan Dausà, Buhos, Xiula, Sense Sal, The Penguins (Reggae per Xics), Les Fourchettes, Ramonets, Pepet i Marieta, Abril & Sambola,  Ret (Falciots Ninja), Espaldamaceta, Kids from Mars, Solà & Estella, Trucupas.
El diumenge 6 d’octubre serà el torn de La Pegatina, Gertrudis, Doctor Prats, Miqui Puig & Acp, Miquel del Roig, Oques Grasses, Ju, Lildami, Muyayo Rif, Roger Pistola, Cesc, Davy Lyons, Escarteen Sisters, Pol Cortés, Marialluïsa.

Tant dissabte com diumenge actuaran Karaokes Band, Concerts per a nadons a càrrec d’Helena Ayala i Lucía Barea i La batuescola. La singularitat de l’oferta, que la fa única al país, mobilitza públic de tot el territori. El públic ha anat creixent des de la primera edició, i 8.000 persones van assistir l’any 2018 enfront de les 2.600 que van acostar-s’hi per primer cop l’any 2012.