EDUCACIÓ

El 13 de maig s'obre el període de preinscripció per als ensenyaments postobligatoris

La preinscripció de cicles i batxillerat s’haurà de fer obligatòriament en línia i l’ordenació de les sol·licituds només es podrà consultar als mateixos centres o per via telemàtica

per Redacció , 8 de maig de 2019 a les 19:38 |
Per cursar batxillerat i cicles formatius de grau mitjà de Formació Professional i d’arts plàstiques i disseny, les sol·licituds es podran presentar entre el 14 i el 21 de maig | Ajuntament de Rubí
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El pròxim dilluns, 13 de maig, s'obrirà el període de preinscripcions per cursar els ensenyaments postobligatoris del curs 2019-2020. Les preinscripcionspels programes de formació i inserció (PFI) es podran fer del 13 al 24 de maig. En el cas del PFI d’Auxiliar d’hoteleria: cuina i càtering finançat íntegrament per l’Ajuntament de Rubí, les dates de preinscripció van del 14 de maig al 18 de juliol.

Per cursar batxillerat i cicles formatius de grau mitjà de Formació Professional i d’arts plàstiques i disseny, les sol·licituds es podran presentar entre el 14 i el 21 de maig als centres educatius escollits com a primera opció, mentre que per als cicles formatius de grau superior de Formació Professional i d’arts plàstiques i disseny, les preinscripcions es podran fer entre el 29 de maig i el 5 de juny.


Del 18 al 25 de juny estarà obert el període de preinscripció per als ensenyaments d'educació per a adults i de l’1 al 15 de juliol es podran fer les preinscripcions per als cursos d'accés a cicles grau mitjà i grau superior. Finalment, del 2 al 5 de setembre s'obrirà pels cursos extensius i per al primer període de cursos intensius de l'escola oficial d'idiomes.

A diferència d'altres anys, la sol·licitud de cicles i batxillerat ha de ser realitzada obligatòriament en línia i l'ordenació de les sol·licituds només es podran consultar als mateixos centres o per via telemàtica. Per a la resta de formacions, la sol·licitud i la documentació s'ha de presentar en el centre demanat en primer lloc. Per a més informació, us podeu consultar el web de preinscripció de la Generalitat de Catalunya


Els centres per estudiar batxillerat a Rubí són l'Institut Duc de Montblanc, J. V. Foix, L’Estatut, La Serreta i Torrent dels Alous, i el Col·legi Maristes, mentre que els cicles formatius es poden cursar als instituts J. V. Foix, L’Estatut i La Serreta, el Col·legi Regina Carmeli, l’Escola Mare de Déu de Montserrat i l’Escola Municipal d’Art i Disseny edRa.

A banda d'això, Rubí oferirà, el curs vinent, 10 nous cursos de Formació Professional Dual amb l'objectiu d'adequar la formació professional a les necessitats de les empreses: Ensenyament i animació socioesportiva, Condicionament Físic i Comerç Internacional al Regina Carmeli; Automatització i robòtica industrial i Automoció Superior al JV Foix, Sistemes microinformàtics i xarxes, Administració de sistemes informàtics a la xarxa i Desenvolupament d’aplicacions multiplataforma a L’Estatut; i Farmàcia i parafarmàcia, i  Documentació i administració sanitàries a l'Escola Mare de Déu de Montserrat.
 

 

Participació