Junts per Rubí planteja construir una piscina municipal descoberta

La formació considera que la zona més adient per aquest equipament esportiu seria Ca n'Alzamora

Jaume Buscallà i Sulayman Trawally, de JxR
Jaume Buscallà i Sulayman Trawally, de JxR | Cedida
Redacció
08 de maig del 2019
Actualitzat el 09 de maig a les 11:43h
Junts per Rubí (JxR) assegura que cal fer un replantejament amb els equipaments esportius de la ciutat. Segons Jaume Buscallà, alcaldable de la formació, les zones esportives estan envellides i "s'ha de fer una inversió per millorar-les", una de les propostes del seu programa electoral per a les pròximes eleccions.

A banda d'això, Buscallà també ha parlat de la necessitat de construir una piscina municipal descoberta "perquè les famílies hi puguin passar l'estona i els nens la puguin gaudir". Es tracta, segons ha dit, d'una demanda de les escoles i les entitats de la ciutat. En aquest sentit, la formació ha analitzat diferents zones en les quals es podria instal·lar un equipament esportiu com aquest i considera que la més adient seria Ca n'Alzamora: "és un espai molt familiar, hi arriba l'autobús, el tren està relativament aprop i s'hi podria posar aparcament fàcilment". 

Aprofitant l'ocasió, l'alcaldable ha presentat a Sulayman Trawally, número 18 de la candidatura, entrenador i jugador de futbol, molt vinculat a l'esport de la ciutat.