Jornada de portes obertes a l'Escola d'Art i Disseny edRa el 15 de maig

Les preinscripcions per als Cicles Formatius de Grau Mitjà s’obriran el 14 de maig, mentre que les dels Cicles Formatius de Grau Superior ho faran el dia 29

edRa ofereix cicles formatius, però també tallers i altres estudis no reglats
edRa ofereix cicles formatius, però també tallers i altres estudis no reglats | edRa
Redacció
09 de maig del 2019
El pròxim dimecres, 15 de maig, l'Escola d'Art i Disseny edRa ha programat una jornada de portes obertes amb vista al període de preinscripcions. Les persones interessades a conèixer l’oferta formativa del centre i les seves instal·lacions de l’Escardívol ho podran fer en dues sessions diferents: a les 17.00 h i a les 18.00 h. 

Pel curs vinent 2019-2020, l'escola oferirà dos Cicles Formatius de Grau Mig de Serigrafia Artística i Disseny Gràfic Interactiu, a banda d’un Cicle Formatiu de Grau Superior d’Espais Interactius, únic a Catalunya.

Pel que respecta als estudis no reglats, l'escola seguirà implantant els tallers habituals d'expressió plàstica per a nens i nenes de 4 a 16 anys, tallers monogràfics d’art per a persones a partir de 16 anys, seminaris d’art de 12 a 20 hores i un curs d’introducció al disseny que prepara l’alumnat per accedir als Cicles Formatius.

A banda d'explicar tota aquesta oferta, la jornada també servirà per donar a conèixer la metodologia de treball d'edRa i els projectes que desenvolupa el centre dins i fora de les instal·lacions.

Les preinscripcions per a l'escola municipal per a Cicles Formatius de Grau Mitjà es faran del 14 al 21 de maig, per a Cicles Formatius de Grau Superior del 29 de maig al 5 de juny, per al Curs d'Introducció al disseny del 14 al 23 de maig i per als tallers d'art per a adults i tallers d'expressió plàstica per a infants del 14 al 23 de maig.

Les sol·licituds s’hauran de presentar a la secretaria de l’escola de dilluns a dijous de 10 a 12 h i de 17 a 19 h, i divendres de 10 a 12 h.