Gerardo García assoleix la 1a posició en arc long bow veterà al Campionat de Catalunya d'Aire Lliure

Albert Torres queda en 7a posició en arc instintiu del torneig celebrat a Sant Andreu de la Barca

Gerardo García i Albert Torres, del Club Arquers de Rubí
Gerardo García i Albert Torres, del Club Arquers de Rubí | Cedida
Redacció
09 de maig del 2019
Aquest dissabte, 4 de maig, ha tingut lloc el 70è Campionat de Catalunya d'Aire Lliure. L'esdeveniment, corresponent a les Divisions d'Arc Tradicional i Arc nu s'ha celebrat a les instal·lacions del Club Tir amb Arc de Sant Andreu de la Barca.

El campionat va comptar amb la participació de Gerardo García i Albert Torres, del Club Arquers de Rubí, els quals van finalitzar el torneig amb uns resultats excel·lents. Gerardo García, que competia en long bow en la categoria de veterà, va assolir la primera posició amb 205 punts. Amb aquest resultat també es va proclamar guanyador de la Lliga. I Albert Torres, que competia en instintiu sénior, va quedar en 7a posició amb un total de 258 punts. 

A banda d'aquests, 19 arquers més del club rubinenc van participar diumenge, 5 de maig, en la cinquena tirada de la Lliga Catalana de tir de bosc 3D, organitzada pel Club d'Arquers del Montsant, assolint uns resultats molt prometedors, alguns d'ells, la primera posició en diferents categories: Albert Borrull, arc long bow en la categoria de menors de 14 anys; Ani Muñoz, en arc instintiu en la mateixa categoria que Borrull; Ruben Ortega, en arc instintiu per Cadet Home; Aleix Lobato, en arc compost per Cadet Home; Rosa Maria Lucena, en arc long bow en la categoria de Sénio Dona; i César Flor, en arc compost com a Sènior Home.