eleccions municipals 2019

El PP proposa crear un sistema interactiu entre la ciutadania i l'Ajuntament

Juan José Giner, alcaldable de la formació, ha explicat algunes de les propostes del seu programa electoral

per Redacció , 13 de maig de 2019 a les 15:30 |
Un telèfon amb Whatsapp | Flickr
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Partit Popular (PP) considera que l'actual govern només ha treballat per cuidar el centre de la ciutat de Rubí, mentre que la resta està abandonada i els carrers estan en mal estat. Segons Juan José Giner, alcaldable de la formació, "si el PP arriba al govern, canviarem aquesta situació i serem eficaços en el manteniment i conservació de l'espai públic".

Giner ha assegurat que una de les mesures que implementarà el PP és la creació d'un sistema interactiu via whatsapp entre la ciutadania i l'Ajuntament per tal que totes aquelles persones que vulguin puguin enviar directament les seves queixes o denúncies al tècnic responsable, el qual respondrà immediatament.


D'altra banda, el PP també vol crear un pla d'urbanisme general "per acabar amb l'abandonament de les urbanitzacions de la ciutat" i un pla de millora de la seguretat i el transport urbà, així com crear noves instal·lacions esportives per satisfer les demandes de les entitats i una piscina municipal "acord amb el nombre de rubinencs i rubinenques de la ciutat". 

A més, l'alcaldable de la formació ha explicat que una de les propostes més destacables del seu programa electoral és reformar el sistema de subvencions d'ajuts als menjadors i per llibres escolars "perquè les famílies rubinenques que queden fora del sistema de subvencions actual, per una diferència de pocs euros, puguin optar als ajuts". També proposa subvencions per a infants amb dietes especials, com els celíacs. 


Finalment ha parlat d'ampliar les places de guarderia i residència de la tercera edat a les Torres, la creació d'una residència per a persones amb discapacitat funcional i l'execussió d'un programa integral per a persones amb dependència vinculat amb el servei social i "ben gestionat". 


 

 

Participació