El PP proposa crear un sistema interactiu entre la ciutadania i l'Ajuntament

Juan José Giner, alcaldable de la formació, ha explicat algunes de les propostes del seu programa electoral

Un telèfon amb Whatsapp
Un telèfon amb Whatsapp | Flickr
Redacció
13 de maig del 2019
El Partit Popular (PP) considera que l'actual govern només ha treballat per cuidar el centre de la ciutat de Rubí, mentre que la resta està abandonada i els carrers estan en mal estat. Segons Juan José Giner, alcaldable de la formació, "si el PP arriba al govern, canviarem aquesta situació i serem eficaços en el manteniment i conservació de l'espai públic".

Giner ha assegurat que una de les mesures que implementarà el PP és la creació d'un sistema interactiu via whatsapp entre la ciutadania i l'Ajuntament per tal que totes aquelles persones que vulguin puguin enviar directament les seves queixes o denúncies al tècnic responsable, el qual respondrà immediatament.

D'altra banda, el PP també vol crear un pla d'urbanisme general "per acabar amb l'abandonament de les urbanitzacions de la ciutat" i un pla de millora de la seguretat i el transport urbà, així com crear noves instal·lacions esportives per satisfer les demandes de les entitats i una piscina municipal "acord amb el nombre de rubinencs i rubinenques de la ciutat". 

A més, l'alcaldable de la formació ha explicat que una de les propostes més destacables del seu programa electoral és reformar el sistema de subvencions d'ajuts als menjadors i per llibres escolars "perquè les famílies rubinenques que queden fora del sistema de subvencions actual, per una diferència de pocs euros, puguin optar als ajuts". També proposa subvencions per a infants amb dietes especials, com els celíacs. 

Finalment ha parlat d'ampliar les places de guarderia i residència de la tercera edat a les Torres, la creació d'una residència per a persones amb discapacitat funcional i l'execussió d'un programa integral per a persones amb dependència vinculat amb el servei social i "ben gestionat".