El 18 de maig arriba la 17a edició de la Fira de la Primavera de Sant Galderic

La proposta se celebrarà a la plaça Doctor Guardiet de 17 a 21 h

Arriba la 17a edició de la Fira de la Primavera de Sant Galderic
Arriba la 17a edició de la Fira de la Primavera de Sant Galderic | RUBITV
Redacció
10 de maig del 2019
Un any més Rubí acollirà la Fira de la Primavera organitzada per l'Associació Sant Galderic, que enguany arriba a la seva 17a edició amb moltes novetats. Una d'elles és que s'han incorporat activitats per atraure el públic jove com un mostra de noves disciplines artístiques i modernes. En aquest sentit, el grafiter Naïm Cuevas farà un mural al llarg de la tarda.

També s'oferiran tallers com el de Kokedrama, una activitat organitza amb la col·laboració de Marea Verda i la finca Font del Ferro que consisteix a plantar plantes amb boles de molsa, dirigida a adults i infants acompanyats. 

L'esdeveniment comptarà amb la 10a Fira del Trasto i la 2a Trobada d'il·lustradors, on vuit artistes rubinencs mostraran les seves obres i dibuixaran en directe. També hi haurà un photocall creat pels alumnes de l'escola Pau Casals.

A diferència d'altres anys, però, la fira no estarà acompanyada amb música en directe, ja que aquesta edició coincideix amb el Festival 40 Primavera Pop que es farà a l'Escardívol.

La Fira de la Primavera d'enguany, ubicada a la plaça Doctor Guardient, tindrà lloc el dia 18 de maig de 17 a 21 h. Recordem que totes les activitats son gratuïtes i no requereixen d'inscripció prèvia.