Quines són les activitats d'aquest diumenge a Rubí?

Cap de setmana farcit de propostes en el que hi destaca la Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge i el festival "Addictes al microteatre"

Algunes de les activitats del cap de setmana a Rubí
Algunes de les activitats del cap de setmana a Rubí | RUBITV
Redacció
12 de maig del 2019
El Rubí Cent Patins ha organitzat una patinada popular contra l'assetjament escolar que recorrerà els carrers de la ciutat a partir de les 10 h, i una hora més tard l'Ateneu serà l'espai on tindrà lloc la taula rodona Transsexualitat infantil i juvenil, que anirà acompanyada d'un vermut musical.

A les 12 h s'obrirà de nou la Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge, una proposta que durarà fins a les 21 h.

A la mateixa hora, La Sala oferirà l'espectacle familiar Mare Terra, a càrrec de la Cia. Príncep Totilau, mentre que el Museu Municipal del Castell obrirà les seves portes perquè tots aquells que vulguin puguin observar el Planetari mòbil de Cel Obert. 

Mitja hora més tard, a les 12.30 h, la saxofonista Marina Vellet oferirà un vermut musical al Celler, amb músiques argentines, italianes i catalanes.

A les 18.30 h arriba les darreres sessions de la 4a edició del festival Addictes al microteatre, una proposta que, sota el títol Amor, comptarà amb la representació de vuit companyies teatrals a l'Espai Jove Torre Bassas. Els actors i les actrius faran una segona passada a les 20 h. Mentrestant, el Grup Escènic del Casal Popular oferirà l'espectacle teatral Mans enlaire!, una obra de teatre de Ramon Folch i Camarasa.

El cap de setmana finalitza a les 19 h amb el concert de blues a càrrec de Victor Puertas i Balta Bordoy, a la Societat de Blues de Rubí.