Ernest Urtasun: «Volem anar a Europa a posar fi a l'austeritat imposada»

Ernest Urtasun i Conchi Abellan han expressat el seu suport a la candidatura d'En Comú Podem Rubí

En Comú Podem Rubí amb Ernest Urtasun
En Comú Podem Rubí amb Ernest Urtasun | Carla Serra
13 de maig del 2019
Actualitzat el 27 de maig a les 12:57h

Els candidats locals d'En Comú Podem Rubí han convidat aquest dissabte a Ernest Urtasun, candidat de Catalunya en Comú a les eleccions europees, i i Conchi Abellan, portaveu de Podem i número 19 a la candidatura Unides Podem canviar Europa.

Els convidats han expressat el seu suport a la candidatura de l'Ànnia García, alcaldable d'En Comú Podem Rubí. Una candidatura que, segons Urtasun, és "valenta, reforçada i amb propostes molt concretes i un programa molt treballat". 

El candidat de Catalunya en Comú a les eleccions europees ha remarcat la importància de treballar conjuntament les propostes en l'àmbit local i europeu, ja que "es tracta de donar resposta al que pateix la gent que és precarietat laboral, manca d'habitatge, manca de serveis públics de qualitat i un medi ambient sa per a tothom".

En aquest sentit, ha assegurat que moltes qüestions que preocupen a la ciutadania rubinenca, com laborals, socials i de llibertats, es decideixen a Europa i que, a banda de votar a les eleccions municipals, també és molt important votar a les eleccions europees del pròxim 26 de maig: "Volem anar a Europa a posar fi a l'austeritat imposada i a desenvolupar marcs legals que permetin donar resposta a allò que pateix la gent aquí".