Una delegació de cinc alumnes del Col·legi Balmes participa al programa Erasmus+ de la Unió Europea

Estudiants de 6è de Primària acullen aquesta setmana a casa seva 25 nois i noies de Grècia, Croàcia, Letònia, Irlanda i Itàlia

Els i les alumnes han estat rebuts per l’alcaldessa a l’Ajuntament
Els i les alumnes han estat rebuts per l’alcaldessa a l’Ajuntament | Localpres
Redacció
15 de maig del 2019
Actualitzat a les 12:44h
Una delegació de cinc alumnes de 6è de primària del col·legi Balmes ha rebut aquest dilluns alumnes de diferents països de la Unió Europea que participen en el programa Erasmus+ de la Unió Europea. Durant aquesta setmana, els nois i noies realitzaran el projecte Junior business minds selling online eco-traditional games.

Erasmus+ és un programa europeu en l’àmbit de l’educació, la formació i l’esport pel període 2014-2020 que pretén impulsar les perspectives laborals i el desenvolupament personal dels participants.

La iniciativa també busca ajudar als diferents sistemes d'educació, formació i joventut a proporcionar una educació i un aprenentatge que dotin les persones de les capacitats necessàries per inserir-se al mercat laboral i a la societat actual i futura. 

Els 25 alumnes d’intercanvi, que proven de Grècia, Croàcia, Letònia, Irlanda i Itàlia (cinc de cada país), juntament amb els rubinencs, hauran de crear una empresa de venda per internet de jocs tradicionals propis de cadascun dels països participants fets amb material reciclar, tot plegat, utilitzant l’anglès com a llengua vehicular.

Amb aquest projecte el que es pretén és fomentar l'ús i el coneixement de la llengua anglesa entre els nens i nenes, així com també que prenguin consciència de la necessitat de gestionar correctament els residus, coneixent els diferents models que ha adoptat cada ciutat.

Aquest curs, alumnes del Col·legi Balmes ja han viatjat a Grècia i Croàcia en el marc del programa Erasmus+ i, de cara al curs vinent, és previst que vagin a Letònia, Irlanda i Itàlia.