ERC dona a conèixer les 500 mesures del seu programa electoral a la ciutadania

Xavier Corbera ha explicat que són les mesures que han de revertir la situació de la ciutat

L'equip d'ERC Rubí
L'equip d'ERC Rubí | RUBITV
Redacció
14 de maig del 2019
Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) de Rubí ha presentat a la ciutadania una revista en la qual detallen les principals propostes del seu programa electoral per a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. Xavier Corbera, alcaldable de la formació, ha explicat que es tracta de "500 mesures que han de revertir la situació de la ciutat" amb l'objectiu de fer de Rubí una ciutat sostenible, agradable per viure-hi i eficient per treballar-hi".

Corbera ha assegurat que aquest programa electoral és el resultat "de la feina ben feta i de la  professionalitat de persones preparades per assumir les màximes responsabilitats", i que això és el que necessita la ciutat de Rubí "perquè faci un pas endavant".

Les tres grans mesures del programa electoral presentat es basen en una ciutat moderna i tecnològicament avançada, en l'espai públic en termes de sostenibilitat, i en posar el centre de la ciutat en l'educació.

Segons Corbera aquest canvi a Rubí ha de ser una realitat i, per això, "el PSC no pot tornar a governar més a aquesta ciutat. Hem de deixar pas a altres formacions i altres idees que nosaltres volem, podem i tenim la capacitat per encapçalar-les". En aquest sentit, ha remarcat que "ERC és un govern obert, transparent, amb ètica i amb qualitat democràtica i participativa" i ha insistit en el fet que "en cap cas ens asseurem a parlar de cap qüestió de governabilitat amb el PSC. Això està absolutament descartat".