Els Gegants de Rubí visiten La Llacuna

La colla rubinenca ha participat en la Trobada de Gegantes de la localitat d'Anoia coincidint amb el 25è aniversari dels seus gegants

Els Gegants de Rubí visiten La Llacuna
Els Gegants de Rubí visiten La Llacuna | Cedida
Redacció
14 de maig del 2019
La Paula, el Galderic i l'Orelletes, juntament amb la Colla de Gegantes de Rubí, han visitat aquest dissabte La Llacuna, a l'Anoia, per participar de la Trobada de Gegantes d'aquesta localitat, que enguany celebrava el 25è Aniversari dels seus gegants: la Maria i l'Andreu.

Les activitats van començar a les 16.30 h amb la plantada de gegants a la Plaça Major del poble, que també va comptar amb la participació de les colles d’Alcoi (Alcant), Sant Julia de Loira (Andorra), Cabrera de Mar, Vilanova d'Espoia, Sant Fruitos de Bages, barri del Poblenou de Manresa, Vila-Seca, Gavà, Blancafort i Aiguafreda, entre d'altes. 

Posteriorment es va iniciar la passejada de gegants pels carrers de la localitat, que va finalitzar de nou a la plaça Major, on van tenir lloc la presentació i el ball de lluïment de cada colla. La trobada va finalitzar amb l'acte protocol·lari de celebració de l'aniversari de la colla local i el ball conjunts de tots els gegants.

Diumenge vinent, els Gegants de Rubí participaran en la Trobada de Gegants de Guinardó, en el marc de la Festa Major d'aquest barri de Barcelona.