L'Avinguda de l'Estatut ja és de titularitat municipal

La Generalitat ha cedit aquest dilluns la titularitat d’un tram de dos quilòmetres de la via BP-1503 al seu pas per Rubí

L’avinguda de l’Estatut actualment és una carretera per on hi circula un gran nombre de vehicles
L’avinguda de l’Estatut actualment és una carretera per on hi circula un gran nombre de vehicles | Ajunament de Rubí
Redacció
15 de maig del 2019
L’avinguda de l’Estatut ha passat a titularitat municipal després que la Generalitat, responsable fins ara de la via, l’hagi cedit a l’Ajuntament. L'avinguda comprèn 1.955 metres entre el límit amb Sant Cugat i la intersecció amb la C-1413.

Aquest canvi és fruit de la resolució signada aquest dilluns pel director general d’Infraestructures de la Generalitat arran de la petició duta a terme per l’Ajuntament en compliment de l’acord del ple municipal de febrer. El Servei Territorial de Carreteres de Barcelona i el Servei de Planejament i Disseny de la Direcció General d’Infraestructures de Mobilitat han emès informes favorables al canvi.

D’altra banda, s’ha considerat el fet que gran part dels desplaçament que hi tenen lloc són de caràcter local i les característiques de via urbana d’aquest tram.

Aquest canvi de titularitat obre la porta al canvi de consideració de la via de carretera a carrer que permetrà un tractament diferent i prendre mesures encaminades a pacificar el trànsit a la zona, entre d’altres.