VÍDEO Així ha sonat «La Venda» de Miki a la semifinal d'Eurovisió

A Terrassa es podrà seguir el festival d'aquest dissabte 18 de maig amb pantalles gegants al Parc Audiovisual i al Teatre Principal

Actuació de Miki a la semifinal d'Eurovisió.
Actuació de Miki a la semifinal d'Eurovisió.
Redacció
16 de maig del 2019

El cantant terrassenc Miki Nuñez, és el candidat al Festival d’Eurovisió que se celebra aquest dissabte 18 de maig al a capital d'Israel, Tel Aviv. Aquesta setmana s'estan celebrant les semifinals que decidiran quins països participen i quins no a la final del cap de setmana. "La Venda" de Miki ja està dins de la graella de cançons que sonaran dissabte i ja s'ha pogut veure quina serà l'escenografia que acompanyarà el cantant terrassenc a l'escenari del Festival. 

Miki Nuñez és un cantant terrassenc, participant de la darrera edició del programa musical que s’ha emès des del Parc Audiovisual de Catalunya. L’artista va ser escollit per l’audiència del programa per a representar a l’estat espanyol en el famós festival de música amb la cançó “La venda”, escrita per Adrià Salas, integrant del grup La Pegatina.

Pantalles gegants a Terrassa

El Parc Audiovisual i el Teatre Principal de la ciutat instal·laran pantalles gegants per seguir el festival en directe i l'actuació del Terrassenc. La sessió que s’iniciarà a les 20.30 h, i que durarà fins a la fi de l’emissió del programa.

L’exhauriment ahir en poques hores de l’aforament del Parc Audiovisual, va fer reaccionar l'Ajuntament que va oferir el Teatre Principal, que ja estava reservat amb anterioritat davant la possibilitat de completar les places disponibles. El procediment per inscriure’s a aquesta segona festa és el mateix que en la primera, a través del formulari habilitat. Tots els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin, podran seguir des d’allà el conegut certamen, que aquest any se celebrarà a Tel Aviv, i que es preveu que tingui una audiència de més de 200 milions de persones de tot el món.