Javi López: «Som els únics que podem liderar el canvi que necessita Europa»

El candidat del PSC a les eleccions europees reivindica el paper dels socialistes en la rennovació de la Unió Europea

Javi López i Ana Maria Martínez
Javi López i Ana Maria Martínez | Cedida
Redacció
16 de maig del 2019
Aquest dijous al matí el PSC ha celebrat un nou acte de campanya a la ciutat en què la candidata a l’alcaldia del PSC, Ana Maria Martínez, ha estat acompanyada per Javi López, el candidat socialista a les eleccions europees.

En la seva passejada pel Mercat Municipal, Martínez ha reivindicat la importància d’aquestes eleccions, tant les municipals com les europees, que coincideixen el 26 de maig: “El vot ha de ser per una Europa social on els socialistes tinguem molt a dir, pels municipis és molt important”.

Per la seva banda, López ha destacat “la importància de les polítiques europees perquè els municipis puguin desenvolupar projectes socials, d’ocupació i innovació. Com les que ha fet aquest ajuntament en l’apartat energètic”. També ha demanat liderar el canvi per una Europa "amb plena justícia social i lluitar per un ecologisme i un feminisme real", així com reclamar un canvi en les polítiques de refugiats.

El candidat a les europees ha aprofitat per lloar la feina feta des de l'Ajuntament de Rubí durant aquests anys de mandat socialista.