Junts per Rubí presenta una candidatura «per canviar la ciutat al costat de la gent i les entitats»

L'acte ha estat protagonitzat per Jaume Buscallà, alcaldable de la formació, i el convidat Eduard Pujol, diputat de Junts per Catalunya

Acte de presentació de la candidatura de Junts per Rubí
Acte de presentació de la candidatura de Junts per Rubí | Carla Serra
Redacció
16 de maig del 2019
La plaça Pere Aguilera ha acollit la presentació oficial de la candidatura de Junts per Rubí (JxR), encapçalada per Jaume Buscallà, per a les eleccions municipals del 26 de maig. 

L'acte ha comptat amb la presència del periodista i diputat de Junts per Catalunya Eduard Pujol, qui ha mostrat el seu suport a l'alcaldable de la formació local i a tots els integrants de la llista. 

L'inici de la presentació ha anat a càrrec del número 4 de la candidatura, Ivan Vila, el qual ha llegit una carta del conseller Josep Rull escrita des de la presó: "Aquest cop no podré ser amb vosaltres, no podré acompanyar Jaume Buscallà i la seva llista en l'inici de la campanya electoral. El Tribunal Suprem, assedegat de venjança i en un exercici d'arbitrarietat, m'ho impedeix. Però tota la meva força, tota la meva consciència, tota la meva ànima són aquí i ara amb vosaltres".

A continuació han intervingut Sònia Jorba, número 3 de la llista, la qual ha parlat de treballar per fer de Rubí "una ciutat exemplar", i Laura Vert, número 2 i vicepresidenta d'Òmnium Cultural a Rubí, recordant que "Catalunya sempre ha estat terra d'acollida però sovint el consistori actual relega la cultura catalana a un segon pla". 

Per la seva banda, Eduard Pujol ha destacat que "el millor discurs d'un alcaldable són les persones que formen part de la seva candidatura" i ha encoratjat a la formació "a mantenir sempre la força i no afluixar mai". 

Finalment, Buscallà ha remarcat que "volem canviar la ciutat al costat de la gent de Rubí i les seves entitats" i ha fet un repàs de les propostes que formen el seu programa electoral en matèria d'habitatge, la manca d'aparcament, la necessitat d'augmentar els agents de policia, així com els projectes per millorar la cultura i el manteniment de la ciutat, el qual tindrà especial atenció en les urbanitzacions.