Denegada l'aprovació prèvia del projecte d'actuació específica de Can Balasc

El projecte presentat per l’empresa no reuneix els requisits de la Junta de Govern Local per a l'aprovació prèvia municipal

L'abocador de Can Balasc
L'abocador de Can Balasc | Rubitv.cat
Redacció
17 de maig del 2019
Actualitzat a les 15:34h
El Projecte d'Actuació Específica (PAE) per a un dipòsit de residus no perillosos a Can Balasc va ser presentat el dia 6 de novembre de 2018 per la mercantil AJK Inversiones Cantábricas y Portuarias SL. Un cop el tràmit va ser admès per l'Ajuntament de Rubí, es va sol·licitar un informe als organismes sectorials afectats. També es va sotmetre a un termini d'informació pública durant el qual es van presentar més de mil al·legacions.

L'Ajuntament va fer un requeriment d'esmenes tècniques com a conseqüència, del qual l'esmentada mercantil va presentar un Text refós del PAE el passat 23 d'abril en el qual no s'han esmenat totes les deficiències assenyalades.

D'altra banda, no s'han rebut alguns dels informes sectorials rellevants sol·licitats i alguna informe ha resultat desfavorable.

En vista d'aquests motius, la Junta de Govern Local ha decidit denegar l'aprovació prèvia del PAE presentat per la mercantil AJK Inversiones Cantábricas y Portuarias SL. Com a conseqüència, el PAE no serà transmès a la Generalitat de Catalunya per a la continuació del tràmit i mentrestant, si no es disposa d'un PAE, aquesta no podrà tramitar la llicència urbanística pel dipòsit de residus no perillosos.