Cayetana Álvarez de Toledo: «El combat contra el nacionalisme el guanyarem»

La diputada del Congrés del PP per Barcelona ha visitat la ciutat per donar suport a Juan José Giner, candidat local del partit

Cayetana Álvarez, Alejandro Fernández i Juan José Giner, del PP
Cayetana Álvarez, Alejandro Fernández i Juan José Giner, del PP | Sergio Cerdán
Redacció
17 de maig del 2019
Actualitzat el 27 de maig a la 13:16h

Aquest dijous, la diputada del Congrés del Partit Popular per Barcelona, Cayetana Álvarez de Toledo, i el president del partit, Alejandro Fernández, han visitat la ciutat per donar suport a Juan José Giner, candidat a l'alcaldia de la formació a Rubí i han fet una passejada pel centre de la ciutat que ha despertat una forta expectació. 

Alejandro Fernández ha lloat a Juan José Giner: "Un candidat extraordinari, capaç d’adreçar-se a gent que no és estrictament votant del Partit Popular, no només des de la proximitat sinó també des del coneixement profund de l'administració pública”. També ha reivindicat el PP com un partit amb experiència de govern a la ciutat i amb "unes polítiques que realment necessita la ciutat".

Per la seva banda Cayetana Álvarez de Toledo ha mostrat la seva confinar en Giner i ha criticat que "el nacionalisme a Catalunya ha impregnat a la societat molt profundament". En aquest sentit, ha afirmat que "serà un combat llarg i complicat però el guanyarem".

Giner ha agraït la visita als convidats i ha assegurat que el seu objectiu és "arribar a l'alcaldia perquè són l'única opció que existeix a Rubí de centredreta lliberal" i considera que és el moment d'acabar amb els 40 anys de governs d'esquerres "deficients". A més, ha afirmat que "sóc el millor candidat de Rubí i guanyaré, per tant, és a la resta de forces polítiques de Rubí qui hauríeu de preguntar si pactarien amb el Partit Popular".