Dissabte passat per aigua i més fred

Els xàfecs seran intermitents

Núvols de tempesta sobre Sabadell
Núvols de tempesta sobre Sabadell | Albert Segura
Redacció
18 de maig del 2019
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest dissabte de matinada la nuvolositat minvarà i quedarà poc ennuvolat arreu i entre mig i molt ennuvolat al la meitat nord. A partir de migdia la nuvolositat augmentarà en general i el cel quedarà molt ennuvolat en conjunt, la nuvolositat serà més compacta al quadrant nord-est, al Pirineu i al Prepirineu on estarà cobert.
De matinada la nuvolositat minvarà i quedarà poc ennuvolat arreu i entre mig i molt ennuvolat al la meitat nord. A partir de migdia la nuvolositat augmentarà en general i el cel quedarà molt ennuvolat en conjunt, la nuvolositat serà més compacta al quadrant nord-est, al Pirineu i al Prepirineu on estarà cobert.

La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més baixa, sobretot al terç sud. Voltarà entre els 0 i 5 ºC al Pirineu, entre els 3 i 8 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 5 i 10 ºC al Prelitoral i entre 8 i 13 ºC al litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima serà lleugerament més alta, sobretot al terç sud. Se situarà entre 9 i 14 ºC al Pirineu, entre 14 i 19 ºC al Prepirineu i entre 16 i 21 ºC a la resta del territori, puntualment més altes a les Terres de l'Ebre.