Per Xavier Corbera, ERC és «l'únic partit que pot guanyar als socialistes»

Malgrat el fort xàfec, Esquerra Republicana va omplir la plaça doctor Guardiet en el seu acte de campanya

Acte central d'Esquerra Republicana a Rubí.
Acte central d'Esquerra Republicana a Rubí. | Xavier Corbera
Redacció
20 de maig del 2019
Actualitzat a les 11:47h

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), va celebrar aquest divendres un nou acte de campanya que no es va aturar ni a causa del fort xàfec. L'acte de la plaça doctor Guardiet va comptar amb la presència de Carolina Telechea, diputada al Congrés, i Pere Aragonés, vicepresident de la Generalitat.

El candidat local Xavier Corbera va assegurar que "aquest cop sí", que el canvi pot arribar en aquestes eleccions municipals a les quals qualifiquen d'una oportunitat històrica, i va reivindicar la seva candidatura com l'única garantia de guanyar al PSC: "Som els que els estem trepitjant els talons, els que estem rebent els atacs més bèsties, som als qui ens arrenquen les pancartes i això vol dir que algú té por.".

"No serà fàcil. La pluja d'avui és una bona metàfora: ens haurem de mullar", va afirmar el candidat republicà, però assegura que "la gent rubinenca té ganes de canvi, d’obrir finestres amb gent nova i amb nous projectes”.

Per la seva banda, Carolina Telechea va afirmar que el 26-M ens hi van les llibertats i els drets. En aquest sentit, va animar tota la ciutadania a votar ERC també a les eleccions europees, ja que "és la primera vegada a la història que un català és candidat a la presidència de la Comissió Europea i és un polític que està a la presó", l'Oriol Junqueras, exvicepresident de la Generalitat.

Finalment, Pere Aragonès es va comprometre a treballar amb el possible govern republicà de la ciutat "per millorar les condicions de vida dels habitants" i "acabar amb un model de govern antic".