Los40 Primavera Pop fa vibrar a 20.000 persones a l'Escardívol

Danny Ocean, Aitana, Ana Guerra i Agoney han estat les actuacions més celebrades

L'Escardívol, ple de gom a gom per Los40 Primavera Pop
L'Escardívol, ple de gom a gom per Los40 Primavera Pop | Lali Puig
20 de maig del 2019
Actualitzat el 27 de maig a la 13:43h

La tercera edició de Los40 Primavera Pop ha tornat a ser un èxit rotund. Al voltant de 20.000 persones han vibrat aquest dissabte al ritme de la música de 18 artistes durant 4 hores.

L'amenaça de pluja va estar present durant totes les actuacions. Al llarg de la nit van anar caient gotes però no va ser fins a les actuacions de Mil Moliner i Aitana quan la pluja es va disparar. Així i tot, l'aigua no va aturar el concert ni els assistents, que seguien ballant i cantant sota els seus paraigües.

Artistes com Aitana i Ana Guerra, exconcursants d'OT, actuaven a l'escenari de l'Escardívol per segona vegada, i molts ho feien per primer cop.

Ana Guerra va ser l'encarregada d'obrir el concert, seguida de Dani Fernández, Danna Paola, Siderland, Chloe Phillips, HRVY, Romy Low & Sak Luke, Pol Granch i Elsa Barahona. A continuació va arribar un dels moments més esparts de la nit, amb les actuacions de Danny Ocean i Agoney. Lildami & Suu i el rubinenc Señor Chen també van fer moure tot el públic que no va parar fins a finalitzar el festival amb les actuacions Bombai, Nil Moliner, Aitana, Dynoro, Beret, Lola Índigo i INNA.