La Irmandade Galega celebra la Festa Do Pulpo a la Rambla del Ferrocarril

La festa començarà el pròxim divendres 24 de maig i s’allargarà fins el diumenge 28

Redacció
22 de maig del 2019
Actualitzat el 23 de maig a les 15:13h
Aquest cap de setmana arriba una nova edició de la Festa Do Pulpo a la ciutat, organitzada per la Irmandade Galega de Rubí. La celebració arrencarà el pròxim divendres, 24 de maig, amb una revetlla a les 22 h amenitzada per Duo Mediterraneo, però gairebé totes les activitats de la festa la trobarem els dies 25 i 26 de maig.

El dissabte 25 de maig a les 11.30 h tindrà lloc el Pasarúas i una hora més tard, a les 12.30 h, actuaran Irmandade Galega de Rubí i Can Gomà Centro Gallego de Actividades Culturals. A les 14 h se celebrarà un Xantar Ramblero i a les 17 h la ciutadania podrà gaudir de les actuacions del Mago Dady i de Tanxugueiras. Per tancar el dia, a les 22 h hi haurà un gran final de festa amb l’Orquesta Suavecito i Duo Mediterraneo.

Ja diumenge 26, a les 12 h, hi haurà l'actuació del Centro Cultural Airiños Da Nosa Galicia, la Casa Galega de l'Hospitalet i la Asociación Cultural Rosalía de Castro de Cornellá. A les 13.45 h tindrà lloc una sessió de vermut amb l'Orquestra Suavecito per donar pas al Xantar de Irmandade, a les 14h. Una hora més tard, a les 15 h, es farà l'entrega de premis del primer Concurso Literario i a les 17.30 h l'actuació dels grups Irmandade Galega de Rubí i la Unión Extremeña de Rubí. I per acabar aquesta edició de la festa, a les 21.30 h tindrà lloc l'actuació de l'Orquestra Suavecito.