María Jesús Montero, PSC: «Volem doblar el nombre de regidors a Rubí per seguir treballant»

La Ministra d’Hisenda ha visitat la ciutat per mostrar el seu suport a la candidata socialista a l'alcaldia, Ana María Martínez

María Jesús Montero i Ana María Martínez, PSC
María Jesús Montero i Ana María Martínez, PSC | Sergio Cerdán
Sergio Cerdán / Carla Serra
22 de maig del 2019
Actualitzat a les 17:18h

La Ministra d'Hisenda al Govern espanyol i socialista María Jesús Montero ha visitat aquest dimarts la ciutat de Rubí per donar el seu suport a la candidatura del Partit Socialista local, encapçalada per Ana María Martínez.

Les dues socialistes han estat les protagonistes d'un nou acte de campanya celebrat a la plaça d'Aragó del barri de Ca n'Oriol, que ha comptat amb la presència d'una cinquantena de persones.

Montero ha felicitat a Martínez per la feina feta durant aquests 4 anys de mandat i ha assenyalat que "el que volem és doblar el nombre de regidors a Rubí per seguir treballant en un programa que permeti que el municipalisme sigui la senya d'identitat d'aquests 4 anys de legislatura dirigits per Pedro Sánchez". En aquest sentit, ha dipositat la seva confiança en Martínez, ja que assegura que "els ajuntaments són les administracions més properes a la ciutadania i, per tant, els que millor els coneixen i poden donar resposta". 

De cara a les eleccions del pròxim diumenge, la ministra s'ha mostrat "contenta i il·lusionada però no confiada perquè sabem que el nostre principal enemic és l'abstenció". Això i tot, ha afirmat que "el nou cicle polític que s'ha iniciat amb la victòria de Pedro Sánchez ha de contagiar a totes les administracions i arribar als municipis d'Espanya i Catalunya per seguir posant als ciutadans com a centre de la política i al centre d'atenció". 

Finalment també ha demanat a la ciutadania que voti a Martínez per evitar "la crispació i l'enfrontament", ja que assegura que la majoria de la ciutadania "vol que la política sigui una forma de diàleg".