Les waterpolistes Ariadna Ruiz i Paula Rutgers del CN Rubí, guardonades en la 18a Diada de la Natació Catalana

El Caixa Fòrum ha acollit la gal·la organitzada per la Federació Catalana de Natació

Les guardonades Ariadna Ruiz i Paula Rutger amb David Ortiz i David Martín
Les guardonades Ariadna Ruiz i Paula Rutger amb David Ortiz i David Martín | CN Rubí
Redacció
22 de maig del 2019
Actualitzat a les 11:15h
El Club Natació Rubí ha rebut dos guardons en la XVIII Diada de la Natació Catalana que s'ha celebrat aquest dilluns 20 de maig al Caixa Fòrum de Barcelona, sota l'organització de la Federació Catalana de Natació. 

Enguany les guardonades del club rubinenc han estat les waterpolistes Ariadna Ruiz, pel títol de Campiona del món juvenil amb la selecció Espanyola (Belgrad 2018), i Paula Rutgers, guardonada amb el premi de Campiona d'Europa júnior amb la selecció Espanyola (Funchal 2018). 

Les dues premiades han estat acompanyades pel president del Club Natació Rubí, David Ortiz, i per l'entrenador del primer equip absolut femení, David Martín. 

A banda d'això, les nedadores Sílvia Martí, Lucia Clotet i Axel Royo del CN Rubí han format part de la selecció del Vallès que ha disputat, aquest cap de setmana, la Final de delegacions a Tortosa, assolint la tercera posició. Cal destacar l'actuació de Sílvia Martí, que ha aconseguit tres primeres posicions en els 100 lliures, en els relleus 4x50 lliures i 4x50 estils, una segona posició en els 50 lliures i la sisena en els 50 papallona. Per la seva banda, Clotet ha disputat els 50, 100 i 200 braça, assolint en cada una de les tres proves la setena posició, mentre que Royo, en les mateixes proves, ha assolit la vuitena, novena i setena posició respectivament, aconseguint la marca mínima en els 200 braça per disputar el Campionat de Catalunya de la seva categoria.