La 4a edició del festival Teatre sense teatre torna amb una dotzena d'espectacles

L'esdeveniment organitzat per l'Ajuntament de Rubí i la companyia La Tal tindrà lloc del 31 de maig al 2 de juny

El festival s'ha presentat a la plaça del Doctor Guardiet, un dels seus escenaris
El festival s'ha presentat a la plaça del Doctor Guardiet, un dels seus escenaris | Carla Serra
Redacció
22 de maig del 2019
Actualitzat a les 19:22h
El festival Teatre sense teatre celebrarà la seva quarta edició del 31 de maig al 2 de juny. La programació del certament inclou una dotzena d'espectacles, que es representaran majoritàriament en espais oberts, amb l'objectiu de donar visibilitat a les arts escèniques i acostar-les al conjunt de la ciutadania.

La proposta, organitzada per l'Ajuntament de Rubí i la companyia La Tal, s'adreça a tota mena de públics i és el resultat de la combinació de diferents disciplines artístiques, com són el teatre de text, el clown i el circ. 

El festival arrencarà el divendres 31 de maig amb l’habitual proposta itinerant Les pompiers de la companyia La Tal, que recorrerà l’illa de vianants cada dia a partir de les 17.30 h per convidar el públic a gaudir de l'esdeveniment. Aquella nit, a les 22 h, la plaça del Doctor Guardiet acollirà l’espectacle de circ Esquerdes de la companyia Hotel Iocandi, que torna a la programació després que l’any passat s’hagués de suspendre per culpa de la pluja.

El dissabte 1 de juny, la plaça Salvador Allende es convertirà en l’escenari del muntatge itinerant Open Door de la companyia Pere Hosta, a les 19.15 h, i de la proposta circense La bella tour de la companyia homònima, a 19.30 h. A la plaça del Doctor Guardiet es representaran tres espectacles més: Pelat de Joan Català, a les 20.15 h, el premi Max Flota...dos de David Moreno i Cristina Calleja, a les 22 h, i Ye Orbayu de Circ Rural Trash, primer premi de la programació “off” festival Tac de Valladolid, a les 22.45 h.

A més, la jornada de dissabte també inclourà La noche es fría y al invierno no le gustan los perros, de la companyia local Tiamat Teatre, que es podrà veure a l’accés de l’Escola Pau Casals a partir de les 21.30 h.

L’endemà, diumenge 2 de juny, a les 12 h, el públic podrà gaudir al gimnàs de la Schola de la proposta familiar Bye bye... Confetti de la companyia Baldufa, programada amb la col·laboració de La Xarxa. Ja a la tarda, es farà una nova funció de La noche es fría y al invierno no le gustan los perros, a les 19.30 h, al mateix emplaçament que el dia anterior, i la plaça del Doctor Guardiet acollirà tres nous espectacles: l’humorístic Asteroid de la companyia Campi qui pugui, a les 19.30 h, la proposta de circ Ai’moko d’Aimé Morales, a les 20.15 h, i Clown inlibertà de la companyia italiana Teatro Necessario, un altre dels muntatges que es van cancel·lar l’any passat per la pluja i que s’han pogut tornar a programar en aquesta edició.

En aquesta edició, tots els espectacles del festival Teatre sense teatre seran d’accés gratuït amb l’única excepció de La noche es fría y al invierno no le gustan los perros, que funcionarà amb taquilla inversa a benefici de persones amb risc d’exclusió social.