Arriba la 5a edició de la Trobada d’Esbarts Infantils

La Trobada, organitzada per l'Escola de l'Esbart Dansaire de Rubí, tindrà lloc aquest dissabte, 25 de maig

Ball de Gitanes de Rubí
Ball de Gitanes de Rubí | Esbart Dansaire de Rubí
Redacció
23 de maig del 2019
L’Esbart Dansaire de Rubí organitza una nova edició de la Trobada d’Esbarts Infantils a Rubí, que enguany arriba a la seva 5a edició i reunirà un total de 154 infants que ballaran dansa tradicional catalana.

La trobada arriba el pròxim dissabte, 25 de maig, amb la qual es vol donar a conèixer la tasca que realitza tant l’Escola de l’Esbart de Rubí amb els infants d’entre 3 i 16 anys, com les Escoles d’Esbart d’altres ciutats.

En aquesta edició, els convidats són l’Escola de l’Esbart Ciutat Comtal de Barcelona, l’Escola de l’Esbart Rocasagna de Gelida i l’Escola de l’Esbart Santvicentí de Sant Vicenç de Castellet.

El tret de sortida serà a les 16.45 h a la Plaça Doctor Pearson amb una ballada conjunta de totes les escoles de l’entrada de les Gitanes de Rubí, que enguany celebra el seu 50è aniversari, i a les 17 h s’iniciarà una cercavila, que finalitzarà a la plaça del Doctor Guardiet. Una hora més tard, a les 18 h, començarà l’actuació de totes les escoles participants i a les 20 h es donarà per finalitzada la trobada amb un refrigeri de germanor per a tots els participants.