Francisco J. Madrigal assoleix la 2a posició en arc compost al Campionat de Catalunya d'Aire Lliure

El jugador del Club Arquers de Rubí es queda a dos punts d'alçar l'or

Arquers del club rubinenc han participat al campionat
Arquers del club rubinenc han participat al campionat | Cedida
Redacció
23 de maig del 2019
Tres setmanes enrere es va celebrar el Campionat de Catalunya d'Aire Lliure de Tir amb Arc corresponent a les divisions de long bow, arc Instintiu i arc Nu, el passat cap de setmana es va celebrar el segon campionat en les modalitats d'arc recorbat i compost.

La celebració, que va tenir com a seu la ciutat de Lleida, organitzada pel Club Tir amb Arc Pardinyes, va comptar amb una gran participació d'arquers, entre els quals 7 del club rubinenc. 

Pel que fa a l'arc recorbat, Andreu Ramírez i Hernán de les Heras van aconseguir la 9a i l'11a plaça, respectivament, en la ronda classificatòria. Posteriorment, Hernán de les Heras no va poder superar la primera ronda eliminatòria, mentre que Andreu Ramírez, que va passar l'eliminatòria de vuitens de final, no va poder superar els quarts de final en caure davant Raul Quiles, del Club Arquers de Sant Cugat. Tot i això, finalment Andreu Ramírez i Hernán de les Heras van ocupar la 8a i la 9a posició final del campionat.

En el cas d'arc compost en la categoria femenina, Montse Muñoz, que va aconseguir la 2a posició en la ronda classificatòria, no va poder superar les seminals en les rondes eliminatòries. Així doncs, va haver de disputar el 3r i 4t lloc, assolint finalment la 3a posició.

D'altra banda en la categoria d'arc compost masculí, Francisco J. Madrigal, José Pérez, Cesar Flor i Marc Lopera, van aconseguir la 3a, 7a, 8a i 10a posició respectivament. En les rondes eliminatòries, Cesar Flor es va quedar a un punt de passar la primera ronda, mentre que José Pérez i Marc Lopera havien d'enfrontar-se entre ells per passar a la següent ronda, essent finalment Jose Pérez el que ho va aconseguir. D'aquesta manera Jose Pérez i Francisco J. Madrigal, que accedia directament, van passar als quarts de final de la competició, en què Madrigal va assolir el pas a les semifinals i Pérez es va quedar a les portes per tan sols dos punts.

Les semifinals van estar molt disputades però finalment Madrigal va assolir la 2a posició, quedant-se a dos punts d'alçar l'or.

Les classificacions finals de la resta de jugadors del Club d'Arquers de Rubí van ser una 5a posició per Jose Pérez i 9a posició per Cesar Flor i Marc Lopera ocupaven la novena posició.

D'aquesta manera es tanca la temporada d'aire lliure, restant únicament la celebració del Campionat de Catalunya de round 900.