eleccions municipals 2019

Vidal Aragonés mostra el seu suport a l'AUP en un acte festiu de campanya

El diputat de la CUP al Parlament de Catalunya assegura que l'AUP és l'única candidatura que defensa per igual l'autodeterminació i els drets socials

per Carla Serra , 23 de maig de 2019 a les 13:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La plaça de la Nova Estació s'ha omplert de gent i festivitat aquest dimecres a la tarda amb motiu d'un nou acte de campanya de L'Alternativa d'Unitat Popular (AUP). La trobada ha comptat amb la presència del diputat de la CUP al Parlament de Catalunya Vidal Aragonés, el qual ha mostrat el seu suport a la candidatura local: "És l'única candidatura que combina per igual una defensa efectiva de l'autodeterminació i una defensa irrenunciable dels drets socials". 


Aragónes ha afirmat que el projecte polític de la CUP "és essencialment municipalista" i que, per tant, cal treballar des de l'àmbit local per avançar cap a una gestió pública, per generar ocupació i per passar "d'una cultura de la mera representació a una cultura en la qual el poble fa seva la institució, amb elements de transparència i de participació".

A més, el diputat ha criticat que amb "el període dels darrers 12 mesos de desgovern efectiu no s'ha avançat a terreny nacional ni a terreny social" i que, per tant, la CUP és la garantia que es produeixi un canvi real a Catalunya.


L'acte també ha servit per recordar les prioritats del Pla de Treball del grup municipal: polítiques socials, habitatge, cultura i educació, urbanisme i entorn rural i natural.
 

 

Participació