Tres persones detingudes a Rubí per diferents delictes

La Policia Local ha detingut un home sospitós de violència contra una dona i dos presumptes autors de robatoris

Policia Local de Rubí.
Policia Local de Rubí. | Localpres
Redacció
23 de maig del 2019
La Policia Local de Rubí ha detingut tres homes com a presumptes autors de diferents delictes, en dos dels casos la col·laboració de la ciutadania de Rubí ha facilitat l'acció policial.

Un d'ells, de 32 anys, ha estat detingut després que una dona denunciés diverses agressions per part de la seva parella. Una vegada cursades les pertinents diligències policials, ha passat a disposició dels Mossos d'Esquadra.

A banda d'aquest, agents del cos de seguretat local han detingut al carrer de Calderón de la Barca un menor com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència. El noi seria culpable d'una estrebada a una dona i del robatori d'unes joies a la mateixa persones. El detingut ja ha passat a disposició dels Mossos d'Esquadra mentre que la investigació continua oberta, ja que en aquests fets hi hauria participat altres persones.

La col·laboració ciutadana també ha estat cau per a la detenció d'un home de 29 anys com a presumpte autor d'un robatori amb força a un habitatge del carrer de Besalú. El detingut ja ha passat a disposició dels Mossos d'Esquadra i ara s'investiga la seva possible participació en altres fets similars.