Nova edició de «La Nit és Jove» al barri de les Torres

En el marc del projecte "rubijove als barris" s’organitzaran, un cop al mes, tornejos de futbol i tennis de taula a la pista poliesportiva del barri

Un dels tornejos de "La Nit és Jove" del 2018
Un dels tornejos de "La Nit és Jove" del 2018 | Ajuntament de Rubí
Redacció
23 de maig del 2019
Des d'ara fins al desembre, un divendres al mes els joves de la ciutat podran participar en una nova edició de La Nit és Jove, una activitat que consisteix en l'organització de tornejos nocturns de futbol i, com a novetat d’aquesta edició, també de tennis de taula. L’objectiu de la proposta és oferir un espai de trobada al jovent i una alternativa a l'oci de consum nocturn.

Les dates en què es realitzarà l'activitat son el 24 de maig, el 14 de juny, el  12 de juliol, el 20 de setembre, el 18 d’octubre, el 22 de novembre i el 20 de desembre, a partir de les 20 h, a la pista poliesportiva de Les Torres (La jaula).

Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de l'Associació de Veïns de Les Torres i s'emmarca en el pla d'actuació integral per a Les Torres, Vint-i-cinc de Setembre i Ca n'Oriol del projecte Fem Barri. Així, a través de rubijove als barris, es treballa en xarxa a les comissions de barri per fer realitat les necessitats i propostes del jovent.

Les inscripcions es poden realitzar mitjançant l’adreça de correu electrònic o bé de manera presencial a l’Espai Jove Torre Bassas o al Centre Cívic del Pinar – La Cruïlla.