Rubí Republicana posa punt final a la seva campanya electoral

L'acte ha comptat amb la presència de Carles Salvadó, candidat a l'alcaldia de Primàries Catalunya de l'Hospitalet

Acte final de campanya de Rubí Republicana
Acte final de campanya de Rubí Republicana | Carla Serra
24 de maig del 2019
Actualitzat a les 11:56h

Rubí Republicana - Primàries Catalunya ha tancat la seva campanya electoral aquest dijous a la tarda a la seva seu. L'acte ha tingut com a convidat el cap de llista de Primàries de l'Hospitalet Carles Salvadó, el qual assegura que Rubí Republicana és l'única formació que dona resposta a la ciutadania: "la gent reclama generació democràtica, apoderament ciutadà i unitat, la unitat que dona la transversalitat i això és el que representa Primàries Catalunya". A més, assegura que són el vot útil, "el vot que referma la voluntat del poble català".

Per la seva banda, Lluís Roset, alcaldable de la formació, s'ha mostrat esperançat de cara als resultats de les eleccions del pròxim diumenge 26 de maig i ha assegurat que si finalment entren al Ple "començarà el procés de primàries perquè hem vingut per canviar les formes de fer la política catalana". 

També ha dit, però, que sigui quin sigui el resultat "hem vingut per quedar-nos. La República catalana depèn de la independència i la independència la farem nosaltres".