Damià Calvet: «En Jaume sempre tindrà al govern de la Generalitat un aliat per avançar cap a un millor Rubí»

El Conseller de la Generalitat de Catalunya ha visitat la ciutat i ha demanat el vot per Buscallà i Puigdemont

Damià Calvet i Jaume Buscallà, de Junts per Catalunya
Damià Calvet i Jaume Buscallà, de Junts per Catalunya | Cedida
Redacció
24 de maig del 2019
Actualitzat a la 13:10h
Acabant la campanya electoral, Junts per Rubí ha convidat a visitar la ciutat al Conseller Damià Calvet, el qual ha donat tot el seu suport al cap de llista de la formació local: "En Jaume sempre tindrà al govern de la Generalitat un aliat per avançar cap a un millor Rubí i un millor país". 

Calvet ha explicat que Junts per Catalunya "és una força bàsicament municipalista" i que, per tant, "no entenem el país sense els ajuntaments". En aquest sentit ha assegurat que des de la Generalitat, juntament amb en Jaume Buscallà, treballaran "per afrontar problemàtiques de la gent de Rubí com l'habitatge i el transport públic", així com "connectar la ciutat amb la realitat metropolitana i nacional. Volem un Rubí connectat amb aquest anel per disposar d'un millor país". 

"Tot i que aquest diumenge hi haurà dues urnes i dues paperetes diferents, aquest és un sol projecte. A Europa en Carles Puigdemont i a Rubí en Jaume Buscallà", ha volgut recordar el conseller. De la mateixa manera, Buscallà ha dit que "la nostra candidatura i la del president Puigdemont van de la mà i n'estic segur que diumenge aquesta connexió ens portarà un èxit i a liderar o formar part d'aquest canvi". 

A més, l'alcaldable de Junts per Rubí s'ha mostrat molt satisfet de la resposta rebuda per part dels rubinencs i rubinenques durant la campanya electoral.