Alumnes de l'Escola Montserrat organitzen un Festival Solidari

La ciutadania podrà gaudir d'una desena d'espectacles solidaris que tindran lloc a La Sala el pròxim 28 de maig

Redacció
27 de maig del 2019
Actualitzat el 28 de maig a les 9:15h
Alumnes de l'Escola Montserrat
Alumnes de l'Escola Montserrat | Escola Montserrat
Demà, dimarts 28 de maig, l’Escola Mare de Déu de Montserrat celebra un festival solidari al Teatre Municipal La Sala que comptarà amb diversos espectacles amb l'objectiu de recollir aliments per a les persones necessitades.

Les activitats començaran a les 17.15 h, amb els alumnes del curs de P5, els quals  representaran La cançó dels Pirates a càrrec d’Ariadna Aragay, Neus Jané i Flori Ruiz. Tot seguit, nois i noies de 2n i 3r d’ESO realitzaran una activitat de conta contes on llegiran La Rata Robinata, Pèls de Tomata i Els Tres Porquets, a càrrec de Noelia Barrio, Àngels Villanueva i Esther Millan.

Eulàlia Pastor de 5è 
cantarà les cançons Entreacte i Sonet de Paper i Ariadna Alzuria i Montse Saltó, de l'extraescolar de dansa esportiva, realitzaran una exhibició.

Ja a partir de les 18 h, Lidia Ibañez del curs Coral ESO interpretarà les cançons Fills del mar i Only You. A continuació Ariadna Aragay tornarà a participar com a conta contes amb Rap de la música i interpretarà la cançó Rania de la música.

Per acabar, el
 curs de teatre d'ESO interpretarà, a càrrec de Victor M. Galindo, la cançó Forza Venite Gente i Ariadna i Montse Saltó tornaran a fer l'exhibició de dansa esportiva.

Des de l’organització es demana que per gaudir dels espectacles cadascú porti un aliment per persona per tal de col·laborar amb el festival solidari. Suggereixen portar tomàquet fregit, tonyina, oli d’oliva, llegums cuits o arròs.