6 empreses de Rubí guardonades amb els Premis Cambra 2019

El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, presidirà la cerimònia de lliurament de guardons el dia 11 de juliol al Centre Cultural de Terrassa

Jurat dels Premis Cambra 2019
Jurat dels Premis Cambra 2019 | Cambra de Terrassa
Redacció
27 de maig del 2019
El jurat de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ja ha fet públic les empreses guardonades amb els Premis Cambra 2019, tant pel que fa a les sis categories de participació oberta (Trajectòria Internacional Consolidada, Iniciació a la Internacionalització, Millora Contínua, Sostenibilitat i Eficiència Energètica, Empresa Saludable, Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament i Millor Iniciativa Comercial i de Serveis), com les tres de designació directa (Iniciativa Empresarial a la Demarcació, Empresa de Nova Creació i Lideratge Empresarial).

Enguany, han estat 6 les empreses rubinenques premiades, essent la ciutat amb més companyies reconegudes per la seva feina.

El Grup MOEHS de Rubí ha estat guardonada amb el Premi Cambra a la Iniciativa Empresarial a la Demarcació, un dels més importants.

Pel que fa a les categories obertes a la participació han estat triades les empreses rubinenques CIPSA Circuits i DSV Air & Sea, en la categoria d'eficiència energètica i sosteniblitat; Robin-Hat i Vectem, guardonades amb el premi a la Internacionalització; i Talleres ABSA, per la capacitat d'adaptar i consolidar un projecte empresarial altament especialitzat.

La celebració de la cerimònia de lliurament de premis tindrà lloc el pròxim 11 de juliol al Centre Cultural de Terrassa i comptarà amb la participació del president de la Generalitat Quim Torra. A més, l’esdeveniment reunirà al voltant de 500 persones, directius d’empreses i representants empresarials de la demarcació de la Cambra, així com representants del món polític, econòmic i institucional català.