Un rubinenc empresonat, identificat de tres robatoris violents més

Els robatoris van tenir lloc en un mateix dia el febrer passat a Cornellà, Sant Joan Despí i Molins de Rei

Els Mossos d'Esquadra
Els Mossos d'Esquadra | Jonathan Oca
Redacció
28 de maig del 2019
Actualitzat a les 9:40h
Un rubinenc de 38 anys i de nacionalitat espanyola que actualment està empresonat pel robatori amb violència d'un vehicle a Rubí, ha estat identificat pels Mossos d'Esquadra com a autor de tres robatoris amb força que van tenir lloc en un mateix dia el febrer passat a tres municipis al Baix Llobregat.

L'autor dels fets, que ja comptava amb 15 antecedents, feia servir "una violència desproporcionada" amb les seves víctimes.

Els fets pels quals està empresonat el sospitós van tenir lloc a l'abril en un pàrquing privat de Rubí. Durant el robatori del vehicle va agredir la seva víctima, trencant-li el nas i produint-li diverses contusions i hematomes. Els Mossos d'Esquadra de Rubí el van detenir, acusat dels delictes de robatori amb violència i intimidació, lesions, i robatori i furt d'ús de vehicle, i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

La tasca policial, fonamentada en la descripció de l'agressor que van donar víctimes i testimonis, ha conduït fins a l'ara identificat. Així doncs, el rubinenc també va agredir i robar la víctima de Cornellà amb un objecte punxant, va robar un vehicle i va agredir violentament la seva conductora a Sant Joan Despí, i va fer sortir el conductor del vehicle que va robar a base de cops de puny al cap fins a produir-li una fractura que haurà de ser intervinguda quirúrgicament, a Molins de Rei.