El grup La Unión tocarà a l'Escardívol en el marc del RRandom Festival

Seguim coneixent més noms d'artistes i grups que tocaran en el festival rubinenc entre el 22 i el 30 de juny

La Unión actuarà el 29 de juny a l'Escardívol
La Unión actuarà el 29 de juny a l'Escardívol | Cedida
Redacció
28 de maig del 2019
Actualitzat a les 16:24h
Dies enrere ja anunciàvem alguns dels artistes i grups que actuaran en la 4a edició del Rubí Random Music Festival, conegut com a RRandom, que tindrà lloc del 22 al 30 de juny a diferents espais de la ciutat. Alguns d'ells són Kaotiko (22 de juny), Buhos i Sixtus (27 de juny) i Versión imposible (29 de juny).

A banda d'aquests també actuaran la banda barcelonina de funcanrol Chocadelia Internacional, el dia 23 de juny a l'Escardívol, coincidint amb la revetlla de Sant Joan, i els grups rubinencs Timeless, StringcordZ i Soak in Bleach a la nit de rock del 22 de juny, també a l'Escardívol.

D'altra banda, el cantautor Marway tocarà el dia 25 de juny al teatre municipal La Sala i Judit Nedderman i la Dolo Beltrán, cantat del conegut grup Pastora, el dijous 27 de juny, també a La Sala.

I finalment, un dels moments més esperats del festival serà l'actuació del 29 de juny, durant la Nit Golfa, del mític grup de pop rock i new wave La Unión, a l'Escardívol. L'exitosa banda dels 80 i 90, formada pel cantant Rafa Sánchez, Luis Bolin i Mario Martínez, pujarà a l'escenari per rememorar alguns dels seus grans èxits com Lobo Hombre en París, Sildavia, Falso amor o El Rey del Ring