La colla gegantera de Rubí participa en la trobada del Pont de Vilomara

El pròxim 1 de juny també representants de la colla assistiran en la inauguració de l'exposició “Gegants de Paper” a Agramunt

Els Gegants de Rubí durant la sortida a La Llacuna
Els Gegants de Rubí durant la sortida a La Llacuna | Cedida
Redacció
28 de maig del 2019
Actualitzat a les 19:43h
El pròxim dissabte, 1 de juny, representants de la de Geganters de Rubí visitaran la població d’Agramunt que acollirà la quarta edició de la Mostra de Gegants organitzada per l’Ajuntament d’Agramunt i l’Associació Tradi-Sió. La novetat d’aquest any és que durant la mostra es farà la presentació del gegant del Rei de Trèmissen.

En aquesta trobada també parciparan les colles de Pradell de Sió, Tornabous, Montoliu de Lleida, Artesa de Segre, Ossó de Sió, Guissona, Preixana, Alcanó, Ponts, Calaf i la colla local d’Agramunt.

A més, a Agramunt també s'inaugurarà l'exposició itinerant Gegants de Paper. La mostra és un recull de dibuixos on els protagonistes són els gegants sorgits de la mà de grans il·lustradors. Una recopilació que ha fet l’expert del món geganter i membre de la colla dels Geganters de Rubí Joan Miquel Merino.

Posteriorment, el Roc, la Paula, La Laia i en Galderic, juntament amb els gegants de la ciutat d'Agramunt, es desplaçaran fins a la comarca del Bages, més concretament, a la localitat d'El Pont de Vilomara i Rocafort, per participar de la XXXIX Trobada de Gegants d’aquesta localitat.

A les 18 h, es farà la Passejada de Gegants pels carrers de la localitat, per tornar a la Plaça de l’Ajuntament cap a les 20 h on es faran els parlaments, balls de les colles participants i final de festa.