3a posició al Campionat d’Espanya per a la tripleta de la UP Las Torres-Rubí

Els rubinencs es queden a les portes de la gran final celebrada a Cantàbria

Javi Ortiz, Josele Delgado, Juan Garrido i Álex Izquierdo.
Javi Ortiz, Josele Delgado, Juan Garrido i Álex Izquierdo. | UP Las Torres-Rubí
Redacció
28 de maig del 2019
Torrelavega, Cantàbria, ha celebrat aquest cap de setmana el Campionat d’Espanya de tripletes per Clubs en què la UP Las Torres-Rubí ha participat amb una tripleta formada per Javi Ortiz, Josele Delgado, Juan Garrido i Álex Izquierdo.

En 1/8 de finals es van trobar amb el Vírgen de la Salud de Vélez-Rubio, Almeria, al que van derrotar per 13-5 i a 1/4 de final es van enfrontar al Turó de les Illes Balears. La victòria de 13-6 demostra la qualitat del joc que fins al moment estaven demostrant els rubinencs durant aquest torneig.

A les semifinals es van creuar amb el Castilleja de la Cuesta, Sevilla), amb els quals no van aconseguir el pas a la final en caure derrotats per 13-4. Tot i això, van assolir un meritori tercer lloc del Campionat, essent l'única tripleta de Catalunya que va passar a la fase final.

A la final del Campionat es van disputar dos equips d’Andalusia, el Castilleja de la Cuesta i Amigos de Huetor-Tajar (Granada). La victòria va ser per a l’equip sevillà que va tancar un gran Campionat d’Espanya.