Tres fondistes de Rubí participen a la Cursa dels Nassos de Barcelona

La prova va comptar amb prop de 10.700 inscrits

Redacció
03 de gener del 2019
Actualitzat a les 9:44h
Com cada any, el dia 31 de desembre es disputa a Barcelona la tradicional Cursa dels Nassos, que enguany va comptar amb la participació de prop de 10.700 inscrits.

La Cursa dels Nassos va recórer 10 quilòmetres per diversos carrers de la ciutat de Barcelona: va arrencar al carrer Selva de Mar i va passar per Salvador Espriu, plaça Voluntaris, el carrer Doctor Aiguader, Pla de Palau, Marquès de l'Argentera, Circrumval·lació, avinguda Icària, Marina, Pallars, Àlava, Badajoz, Bolívia, Ciutat de Granada i Diagonal fins arribar de nou a Selva de mar.

Tres fondistes de Rubí a la Cursa dels Nassos Foto: Fondistes de Rubí

Tres corredors rubinencs, dels Fondistes de Rubí, van prendre part d'aquesta edició de la cursa. Es tracta de Francisco Villodres que amb un temps de 48'58 va assolir la posició 3571; Francisco Tirado amb una marca de 49'35 i la classificació 3824; i Lorenzo Martín, que va completar la cursa amb un temps de 51'42 i va creuar la meta en la posició 4546.

L'edició d'enguany s'ha caracteritzat per ser la que més corredors han completat en menys de 30 minuts.