13 persones s'incorporen a l'Ajuntament mitjançant un programa de plans d'ocupació

Els nous treballadors i treballadores formaran part de la Brigada d'Obres i el servei de Parcs i Jardins

Persones contractades mitjançant el pla d'ocupació
Persones contractades mitjançant el pla d'ocupació | Lali Álvarez
Redacció
29 de maig del 2019
13 persones que fins ara estaven a l'atur s'incorporen a la plantilla de l’Ajuntament de Rubí, durant sis mesos, mitjançant el Programa complementari de millora de l'ocupabilitat 2019-2020 de la Diputació de Barcelona. Es tracta d'un programa que té l'objectiu de fomentar actuacions orientades a millorar l’ocupació de les persones aturades i, preferentment, d’aquelles que formen part de col·lectius en risc d’exclusió social mitjançant la concessió de suports econòmics per al desplegament de plans, programes i mesures locals, al mateix temps que s’afavoreix la diversificació econòmica del conjunt de la demarcació de Barcelona. En el cas de Rubí, les persones beneficiàries d’aquest programa es troben en situació d’atur i, amb caràcter específic, en situació de risc d’exclusió social.

10 d’aquests nous membres de la corporació es van incorporar divendres 24 de maig a la Brigada d’Obres i al Servei de Parc i Jardins. Les persones contractades responen als següents perfils professionals: 1 Oficial 2a paleta, 3 Peó/paleta, 1 Oficial 2a jardineria, 2 Peó jardiners/es, 1 Oficial 2a fuster, 1 Oficial 2a serraller i 1 Oficial 2a lampista electricista. Tres llocs de treball més estan en fase de selecció: 2 Aparellador/a, arquitecte/a i 1 Enginyer/a tècnic/a d’obra.

Per aquestes contractacions, l’Ajuntament de Rubí ha rebut una subvenció de 370.021,84 € de la Diputació de Barcelona que es dividirà en dues anualitats de 185.010,92 €, entre 2019 i 2020. Aquest any es contractaran 13 persones durant 6 mesos i  l’any 2020 es contractaran 13 persones més també durant 6 mesos.