L'aleví A del Club Natació Rubí es proclama campió del trofeu Rafael Feliz de waterpolo

El club rubinenc també ha celebrat la 5a i última jornada de la lliga escolar

L'aleví A del CN Rubí s'han proclamat campions del torneig
L'aleví A del CN Rubí s'han proclamat campions del torneig | CN Rubí
Redacció
29 de maig del 2019
Aquest cap de setmana s'ha celebrat la XXXIV edició del trofeu Rafael Feliz de waterpolo en categoria alevina a la capital aragonesa. El Club Natació Rubí va competir amb dos equips alevins mixtes, dels quals l’equip A va assolir proclamar-se campió del torneig. A més, el porter de l’equip A, Aran Pina, va rebre el trofeu al porter menys golejat del trofeu.

Per la seva banda, l'equip B va quedar en la 14a posició. 

També aquest cap de setmana passat, el club rubinenc va celebrar la 5a i última jornada de la lliga escolar a les seves instal·lacions. Al llarg de la temporada s’ha anat celebrant en diferents seus amb la participació del Club Esportiu Àgora, el Club Esportiu Europa Sports Center, el Club Natació Caldes, el Club Natació Pinetons Cardedeu i el Club Natació Rubí.

Tots els esportistes que formen part de la pre-escola esportiva han tingut la possibilitat de participar en aquesta lliga sense caràcter competitiu amb l’objectiu de continuar treballant i adquirint les habilitats aquàtiques necessàries per a la seva etapa com a futurs esportistes del Club.

A més, en aquesta última jornada tots els esportistes van obtenir el gorro oficial de la lliga com a record i una medalla com a reconeixement del seu esforç i aprenentatge durant aquestes cinc jornades.