El Ple aprova l'adjudicació del nou contracte de recollida de residus i neteja viària a FCC

Els regidors que no continuen a l'Ajuntament de Rubí s'acomiadaran en el ple extraordinari del pròxim 12 de juny

El ple municipal del mes de maig
El ple municipal del mes de maig | Carla Serra
Redacció
31 de maig del 2019
L'últim Ple ordinari del mandat ha estat una de les sessions més breus. Ni mocions, ni precs, ni preguntes, ni intervencions durant el plenari, però ha servit per aprovar un seguit de tràmits administratius que s'han de tancar abans que es consolidi el nou Ajuntament després de les eleccions municipals.

El plenari ha adjudicat el contracte de recollida de residus i de neteja viària a l'empresa Fomento de Construcciones y Contratas S.A (FCC), que ja havia guanyat l'anterior concurs i que, tot i ser un contracte caducat des del gener de 2015, l'empresa seguia oferint el seu servei. 

La proposta s'ha aprovat amb els vots favorables de l'equip de govern, PSC i el regidor no adscrit Sergi Garcia, Cs i els regidors no adscrits José Manuel Mateo, Maria Dolores Marín, Jonathan Cobo i Noelia Borque. Veïns per Rubí s'ha abstingut i ERC, AUP, ICV i PDeCAT han votat en contra.

D'altra banda també s'ha aprovat la modificació del contracte del servei de neteja d'escoles públiques i dependències municipals amb els vots a favor de l'equip de govern, Ciutadans i els regidors no adscrits José Manuel Mateo, María Dolores Marín, Jonathan Cobo i Noelia Borque, mentre que ERC, AUP, PDeCAT i VR s'han abstingut.

Durant el plenari s'ha anunciat que el dia 12 de juny tindrà lloc un Ple extraordinari en què s'aprovarà l'acta d'aquesta sessió. A més, 14 regidors s'acomiadaran per donar pas a noves persones que formaran part del nou Ajuntament de Rubí durant els 4 anys vinents, el quan es constituirà el dissabte 15 de juny.