Darrers dies per inscriure's a la BTT Volta a Rubí

La 3a edició de l'activitat organitzada pel Centre Excursionista tindrà lloc el 16 de juny

La BTT Volta a Rubí del 2018
La BTT Volta a Rubí del 2018 | Centre Excursionista de Rubí
Redacció
31 de maig del 2019
El diumenge 16 de juny tindrà lloc la Btt Volta a Rubí que organitza el Centre Excursionista. Aquesta activitat va néixer l’any 2017 i amb l'objectiu d’organitzar una prova popular i no competitiva de bicicleta de muntanya i fixar un recorregut seguint el perímetre del terme municipal que permeti fer la volta completa a Rubí per camins, torrents i corriols, evitant l’asfalt tant com sigui possible.

La Volta oferirà quatre possibles itineraris: verd (12km), blau (20km), vermell (36km) i negre (51km) amb uns desnivells positius acumulats que oscil·len entre els 200m+ del recorregut verd i els 1200m+ del negre. En funció de l’itinerari escollit, els participants trobaran entre 1 i 4 avituallaments (inclòs el de l’arribada), i en el vermell i negre també dos punts de servei mecànic dels patrocinadors Rubí Bike i Passion Bike. Els itineraris estaran senyalitzats amb cinta i supervisats per voluntaris de l’entitat que vetllaran per la seguretat dels participants, així mateix també comptarem amb un dispositiu de seguretat format per Protecció Civil, Policia Local i dues ambulàncies.

L’hora d’inici de l’activitat és a les 8 h pels participants que realitzin els itineraris vermell o negre i les 9 h pels que facin el verd o blau. El lloc de sortida i arribada serà l’amfiteatre del Castell.

Totes aquelles persones que vulguin participar s'han d'inscriure mitjançant el web del Centre Excursionista i ho poden fer fins al 13 de juny. A més, com a novetat, enguany també podran participar els menors de 14 anys amb l'objectiu d'afavorir la participació infantil i familiar. Aquests, però, s'hauran d'inscriure enviant un correu electrònic a cer@rubicer.cat.

La Btt Volta a Rubí forma part i serà puntuable en el Calendari del Circuit Català de pedalades populars i no competitives Rodacamins de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), juntament amb altres set proves d’arreu de Catalunya. En acabar l’any, seran reconeguts aquells participants que completin un mínim del 75% de les proves del circuit i de forma especial els que completin el 100%.